Tuoviset sukukoru

Etusivu/Tuoviset sukukoru
  • Tuovisten sukuseuralle suunniteltu koru, 925 hopeaa Koko: 27 x 42 mm Ketju: 42 tai 45 cm omegapanta " Vesi etsii tien. Viime kesän sateet tekivät viljapeltoon uurteita. Vilja sitoo veden. Se kasvaa vedestä ja valosta. Jos sukuni on viljapelto. Olen pieni jyvä. Jyvälintu on vettä ja viljaa. Se nousee aurinkoon ja laskee yöhön lepäämään. "
  • Tuovisten sukuseuralle suunniteltu koru, 925 hopea Koko: 32 x 50 mm " Vesi etsii tien. Viime kesän sateet tekivät viljapeltoon uurteita. Vilja sitoo veden. Se kasvaa vedestä ja valosta. Jos sukuni on viljapelto. Olen pieni jyvä. Jyvälintu on vettä ja viljaa. Se nousee aurinkoon ja laskee yöhön lepäämään. "
  • Tuovisten sukuseuralle suunniteltu koru, 925 hopea Koko: 19 x 10,5 mm " Vesi etsii tien. Viime kesän sateet tekivät viljapeltoon uurteita. Vilja sitoo veden. Se kasvaa vedestä ja valosta. Jos sukuni on viljapelto. Olen pieni jyvä. Jyvälintu on vettä ja viljaa. Se nousee aurinkoon ja laskee yöhön lepäämään. "
  • Tuovisten sukuseuralle suunniteltu koru, 925 hopea Koko: 52,5 x 7 mm " Vesi etsii tien. Viime kesän sateet tekivät viljapeltoon uurteita. Vilja sitoo veden. Se kasvaa vedestä ja valosta. Jos sukuni on viljapelto. Olen pieni jyvä. Jyvälintu on vettä ja viljaa. Se nousee aurinkoon ja laskee yöhön lepäämään. "

Otsikko

Go to Top