Yrityksen tarina

Life is soulless without … LOVE. ❤️

Videon kuvaus ja editointi: GoBros Oy

Anna’s Darling tarkoittaa Annan Kultaa, sitä halattavaa kultaa. Anna’s Darling on suomalainen vuonna 2012 perustettu korubrändi, jonka tehtävänä on välittää tunteita korujen kautta. Teemme elämästä pikkuisen merkityksellisempää ja sielukkaampaa. Teemme enemmän kuin koruja.

Olemme mukana elämän tärkeimmissä tapahtumissa ja osallistumme tarinan kertomiseen ja sen jatkamiseen. Jokainen koru kerää muistoja itseensä, mitä enemmän sitä käytetään. Korua kannetaan silloin, kun jotain tärkeää tapahtuu. Jotain, joka halutaan muistaa.

Koru on kuin laulu. Voit samaistua sen sanomaan ja tehdä siitä omasi.

Korumme valmistetaan kierrätetystä hopeasta Sonkajärvellä ja ne ovat pinnoittamattomia.

Malliston tuotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu sekä Design From Finland -merkit.

Kuvaaja: Laura Malmivaara, Hiukset ja meikki: Heidi Reponen, Kuvaoikeudet: Anna’s Darling

Anna-Reetta Väänänen | Yrittäjä, korumuotoilija

Vastuullisuus

Meille vastuullisuus on iso osa päivittäistä toimintaa.

Vastuullisuus on pieniä arkisia valintoja ja arvojen mukaista toimintaa. Korumme leimataan Suomen määräysten mukaisesti nimi- ja pitoisuusleimoin. Käytämme koruissamme kierrätettyjä jalometalleja ja pyrimme välttämään liiallista kemikaalien käyttöä valmistusprosesseissa. Hukkaa ei juuri pääse syntymään ja kaikki palaa kiertoon.

Pyrimme korumuotoilussa siihen, että korut kestävän läpi elämän aina seuraaville sukupolville saakka. Korujamme pystyy huoltamaan, korjaamaan ja käyttöiän päätyttyä ne pystytään sulattamaan ja tekemään vaikkapa uusiksi koruiksi. Korumme valmistetaan pääosin Sonkajärvellä, Suomessa. Korujen valutyö tehdään Kouvolassa.

Koruissa käyttämämme nahka ja puu ovat ylpeästi suomalaisia. Suosimme aitoja luonnonmateriaaleja keinotekoisten sijaan. Ketjut sekä lukot hankimme Ruotsista. Korupakkauksemme tulevat Tanskasta ja Saksasta. Paperipusseissamme käytetään FSC -sertifioitua raaka-ainetta. Käyttämämme jalokivet ostetaan luotettavilta suomalaisilta toimittajilta, jotka vastaavat kivien eettisyydestä sekä siitä, että ne ovat konfliktivapailta alueilta. Muotoilumme on omaamme. Suosimme kekseliäisyyttä ja haluamme immateriaalioikeuksien säilyvät niiden oikeilla omistajillaan. Tuotteemme ovat saaneet Suomalaisen työn liiton Avainlippu- sekä Design from Finland -merkit.

Korujemme kuluttajahinnat muodostuvat muun muassa verosta, materiaali-, työ-, kuljetus-, laiteinvestointi-, ohjelmisto-, markkinointi- ja toimitilakustannuksista. Hinnat sisältävät myös jälleenmyyjien osuuden. Kaikille korujen valmistus- ja myyntiprosessiin osallistuville maksetaan reilu korvaus tehdyn työn mukaan.

Korupaja-myymälässämme myydään yli 90 % suomalaisia tuotteita. Tuotevalikoimalla pyritään siihen, että tuetaan suomalaista osaamista sekä pienyrittäjyyttä ja vähennetään turhan hankkimista. Olemme osa paikallista yhteisöä ja osallistumme sen toimintaan. Tuemme paikallisesti nuorison liikuntaharrastuksia ja annamme veloituksettomia yritysesittelyitä koululais- ja päiväkotiryhmille sekä kannustamme muotoilun ja käsitöiden pariin.

Kuvaaja: Laura Malmivaara, Hiukset ja meikki: Heidi Reponen, Kuvaoikeudet: Anna’s Darling