kulta

Etusivu/kulta
  • Tuohisydämet ovat viattoman sekä kestävän rakkauden symboleita. Ensimmäinen Tuohisydän on valmistettu tuohesta perinteisin menetelmin punomalla. Tuohisydämet toistavat tuohen röpelöisen pinnan ja korut ovat epäsymmetrisiä. Rakkaus ei ole täydellistä. Se on silti parhaimmillaan aitona kaikkine virheineen. Sydämen muotoiset 585 keltakultaiset tappikorvakorut. Korvakorun koko: 10 x 14 mm Korvakorun paino: n. 1,5 g x 2 kpl Tuote valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on tälle tuotteelle noin 14 vrk.
  • Tuohisydämet ovat viattoman sekä kestävän rakkauden symboleita. Ensimmäinen Tuohisydän on valmistettu tuohesta perinteisin menetelmin punomalla. Tuohisydämet toistavat tuohen röpelöisen pinnan ja korut ovat epäsymmetrisiä. Rakkaus ei ole täydellistä. Se on silti parhaimmillaan aitona kaikkine virheineen. Sydämen muotoiset 585 keltakultaiset korvakorut Korvakorun koko: 14 x 19 mm + koukku Korvakorun paino: n. 3,35g x 2 kpl Tuote valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on tälle tuotteelle noin 14 vrk.
  • Tuohisydämet ovat viattoman sekä kestävän rakkauden symboleita. Ensimmäinen Tuohisydän on valmistettu tuohesta perinteisin menetelmin punomalla. Tuohisydämet toistavat tuohen röpelöisen pinnan ja korut ovat epäsymmetrisiä. Rakkaus ei ole täydellistä. Se on silti parhaimmillaan aitona kaikkine virheineen. Sydämen muotoinen 585 keltakultainen riipus. 42 cm panssariketjussa. Riipuksen koko: 22,5 x 20mm Riipuksen paino: n. 5,6 g Tuote valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on tälle tuotteelle noin 14 vrk.
  • Tuohisydämet ovat viattoman sekä kestävän rakkauden symboleita. Ensimmäinen Tuohisydän on valmistettu tuohesta perinteisin menetelmin punomalla. Tuohisydämet toistavat tuohen röpelöisen pinnan ja korut ovat epäsymmetrisiä. Rakkaus ei ole täydellistä. Se on silti parhaimmillaan aitona kaikkine virheineen. Sydämen muotoinen 585 keltakultainen riipus 42 cm panssariketjussa. Riipuksen koko: 10 x 14 mm Riipuksen paino: n. 1,6 g Tuote valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika on tälle tuotteelle noin 14 vrk.
Go to Top